Читај ми!

Ди Матео хвали Микела

"Џон је свих ових година увек присутан, посебно је важна његова улога била прошле године. Не мислим да је добио адекватну пажњу за оно што ради за тим. Он обавља 'прљав' посао, што навијачи не примећују као када је реч о стрелцима и креативним играчима", изјавио Роберто ди Матео.

Менаџер фудбалера Челсија Роберто ди Матео рекао је данас да је Нигеријац Џон Оби Микел херој клуба коме навијачи и медији не дају довољно пажње.

"Џон је свих ових година увек присутан, посебно је важна његова улога била прошле године. Не мислим да је добио адекватну пажњу за оно што ради за тим. Он обавља 'прљав' посао, што навијачи не примећују као када је реч о стрелцима и креативним играчима", рекао је за клупски сајт Ди Матео.

Микел игра испред на позицији задњег везног и нема често прилику да иде ка противничком голу, због чега ни после 135 премијерлигашких утакмица у дресу Челсија није успео да се упише међу стрелце.

Ипак, био је стрелац минулог викенда у победи Нигерије против Либерије са 6:1, и то из пенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара