Читај ми!

Не сме да се понови Спартак

Црвено-бели су се саплели у Суботици. Противник је имао добру тактику и заслужено је "преслишао" звездине ведете. Опомена је дошла пред двонедељну паузу. Период који ће у табору тима из Љутице Бограда потрошити да врате самопоуздање и опомену играче да их црвено-бели дрес обавезује да у сваком тренутку морају да пружају свој максимум. Новајлија Ели Бабаљ свестан је грешке целе екипе, али је сигуран да се таква игра неће поновити.

Нападач Црвене звезде Ели Бабаљ рекао је да у наредном периоду његова екипа не би смела да понови лошу игру какву је пружила у поразу од Спартака у Суботици (3:0).

"Није лако тренирати након пораза у Суботици. Тренер нас је упозоравао да ће нам резултат против Спартака одредити расположење током ове две недеље паузе, међутим нисмо успели да сјајној серији победа додамо још један тријумф. И поред тога, подигли смо главе, свесни да такво издање не сме више да нам се понови уколико желимо да освајамо трофеје, а сигурно да желимо", рекао је Бабаљ за званични портал клуба.

Млади репрезентативац Аустралије истакао је да би било много лакше тренирати да је екипа на окупу, али да то не значи да Звездини фудбалери не треба да дају свој максимум у време репрезентативних обавеза.

"Сигурно је да је лакше тренирати када смо сви на окупу, али ми који смо остали се трудимо да дамо свој максимум. У петак играмо пријатељски меч у коме имамо за циљ да се добро истрчимо и да испробамо неке нове тактичке варијанте. Средином следеће недеље ћемо поново бити сви на окупу и имаћемо довољно времена да се спремимо за сусрет са Борчанима", закљуцио је Бабаљ.

"Нова серија победа ће нам најбоље помоћи да заборавимо Спартак. Већ против БСК-а у следећем колу треба да покажемо своје право лице и забележимо сигурну победу. Да идемо из меча у меч и освајамо бодове", додао је он.

Ели Бабаљ је у утакмици против Смедерева забележио свој први гол у дресу црвено-белих, а клуб од њега у наредном периоду очекује да допринесе ефикасности Црвене звезде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво