Бродвеј чека "прљавог Харија"

Судбина менаџера Њујорка Ханса Бакеа на стакленим ногама. Главни кандидат за наследника Хари Реднап, пишу британски медији.

Хари Реднап би могао ускоро да се отисне "преко баре", и постане менаџер Њујорк ред булса.

Према писању британских медија, Хари Реднап нема ништа против да преузме Њујорк, уколико челници овог клуба реше да уруче отказ Хансу Бакеу.

Бакеова позиција нимало није сигурна  због доласка новог генералног менаџера Де Бонтина, који по сваку цену жели „свог" тренера.

Њу Јорк Тајмс преноси да су Ред булси већ у контакту са менаџером који има искуство у Премије лиги, а спекулише се да је то управо Хари Реднап.

Британски медији, са друге стране, пишу да је Реднап, који тренутно ужива у пензији, расположен да преузме Њујорк, али не жели да се оглашава по том питању док амерички тим не реши судбину Ханса Бакеа.

Хари Реднап се, још док је у био играч, упознао са америчким фудбалом јер је три године провео у Сијетлу, а у прилог му иде и одличан однос са првом звездом Њујорка Тјеријем Анријем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво