Бланко као Џим Кери

Један од најбољих мексичких играча свих времена Хаутемок Бланко, у својој 39. години, поново у центру пажње. Овај пут не због фудбалских, већ због глумачких способности.

Хаутемок Бланко, који је својевремено свету подарио "Бланков скок", још једном је задивио фудбалски свет. Овај пут не фудбалским умећем, већ потезом који се ретко може видети на спортским теренима. Наиме, 39-годишњи Бланко је на сред утакмице имитирао судију!

Средином другог полувремена, Бланко је после дуела завршио на земљи очекивајући фаул. Судија није ништа досудио, и онда је Бланко започео свој шоу.

Скочио је са земље, и направио гримасу сличну судијиној природној, и пратио га по терену, а притом му ништа није рекао.

Ипак, глумачке способности мексичког ветерана изгледа нису биле смешне челницима мексичке лиге, који су га казнили са 2,400 долара због "недобронамерног опонашања и малтретирања".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво