Читај ми!

Одлука у Крушевцу

Слободан Медојевић, капитен младе репрезентације Србије, коју очекују бараж мечеви са Енглезима, рекао да је екипа пуна самопоуздања. Шансу тражимо у реваншу, истакао Огњен Мудрински.

Капитен младе фудбалске репрезентације Србије Слободан Медојевић рекао је данас да екипа са много самопоуздања дочекује двомеч баража за Европско првенство са Енглеском, која је међу пет најбољих на Старом континенту.

"Искуство нас учи да ће одлука пасти после 180 минута игре, а меч у Норичу морамо искористити да бисмо се са што повољнијим резултатом вратили у Србију. Реч је о одличној екипи, састављеној од квалитетних премијерлигашких играча и свакако да спада међу најбољих пет европских селекција. Наравно, не обазиремо се на то, сконцентрисани смо искључиво на нашу игру и са много самопуздања улазимо у овај двомеч", казао је Медојевић на београдском аеродрому уочи поласка у Енглеску.

Фудбалер средине терена Лука Миливојевић рекао је да је оптимиста и да очекује да у реваншу у Крушевцу Србија овери визу за ЕП.

"Чека нас тешка утакмица. Гледали смо много њихових мечева, анализирали их до најситнијих детаља и знамо одакле нам прети највећа опасност. Оптимиста сам и верујем да можемо остварити успех и пласирамо се на завршни турнир. Јасно је је да ће одлука пасти у Крушевцу пред пуним трибинама где ћемо имати велику подршку публике", истакао је Миливојевић.

Нападач Огњен Мудрински оценио је да су Енглези опасни из прекида и да ће Србија тражити шансу у реваншу.

"Приоритет је искључиво добар резултат и пласман на завршни турнир ЕП. Анализирали смо их, опасни су из прекида и у дуел игри. Имају доста уиграних акција па ће бити борбе по читавом терену. Међутим, шансу тражимо у реваншу. Стадион у Крушевцу ће бити испуњен до последњег места и знам да ће нас та позитивна енергија водити до коначног тријумфа", додао је Мудрински.

Прву утакмицу баража за Европско првенство селекција Србије против Енглеске игра у петак у Норичу од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво