Инијеста: Пепе, скрати језик!

Андрес Инијеста бесан на Пепеа због Португалчевог коментара да су у Барси сви фолиранти. "Пепеови коментари су ме заболели, јер ја никада не глумим на терену", каже Инијеста.

Фудбалер Барселоне Андрес Инијеста рекао је данас да је играч мадридског Реала Пепе претерао када је за целу каталонску екипу, после недељног дербија, рекао да глуми и симулира прекршаје.

"Наравно да ме дотиче то што је Пепе рекао. Свако има право на своје мишљење и да каже да ли је био пенал или не. Ипак, мора да постоји нека граница. Ако противнички играч прича тако о вашој екипи, морате да се осетите увређеним", навео је Инијеста у разговору за локалне медије у Барселони.

Недељни Ел Класико на Ноу Кампу завршен је ремијем 2:2, а по два поготка постигли су Меси и Кристијано Роналдо.

"Ја заиста никада не глумим на терену, а мислим да то не раде ни моји саиграчи. Пепеови коментари су ме заболели, пошто је апострофирао баш мене, ради се о личном нападу", додао је репрезентативац Шпаније.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво