Читај ми!

Напредовао сам у Арсеналу

Санти Казорла задовољан досадашњим учинком у дресу Арсенала. Репрезентативац Шпаније истакао да је постао бољи играч доласком у Премијер лигу, али да жели још да напредује.

Фудбалер Арсенала и шпански репрезентативац Санти Казорла изјавио је данас да је преласком у Премијер лигу постао бољи играч и направио корак напред у каријери.

Казорла је у августу напустио Малагу и појачао редове Арсенала, за који је на девет утакмица постигао два гола.

"У последњих неколико месеци више се прича о мени. Начин на који клуб игра и одговорност која ми је дата је нешто што сам увек тражио. Мислим да је ово корак напред у каријери и желим још да напредујем", рекао је Казорла.

У наставку квалификација за Првенство света у Бразилу Шпанија у петак гостује селекцији Белорусије, док четири дана касније дочекује Француску.

"Привлиегија је бити део националног тима. У доброј сам форми, сваког дана радим напорно и надам се да ћу једног дана моћи да помогнем репрезентацији", додао је Казорла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво