Читај ми!

Верујемо у себе и свој квалитет

Репрезентативци Србије верују у своје квалитете, пред мечеве против Белгије и Македоније. "Белгија је по многима фаворит, али у петак не зависи много тога од њих", већ од нас и наше игре, изјавио Филип Ђуричић.

Репрезентативци Србије Филип Ђуричић, Душан Тадић и Матија Настасић рекли су данас да су самоуверени пред мечеве са Белгијом и Македонијом у квалификацијама за Светско првенство.

"Очекују нас јако битне и тешке утакмице, али верујемо у наше квалитете. Надамо се да ћемо пружити максимум и остварити позитивне резултате", рекао је Тадић новинарима у београдском хотелу Хајат, где је Фудбалски савез Србије потписао нови четворогодишњој уговор о сарадњи са Апатинском пиваром.

Репрезентација Србије играће у петак у Београду против Белгије, а четири дана касније у Скопљу против Македоније у утакмицама Групе А квалификација за Светско првенство у Бразилу 2014. године.

После два кола на табели воде Србија, Белгија и Хрватска са по четири бода.

Фудбалер холандског Херенвена Филип Ђуричић истакао је да није битно ко ће играти у петак за Белгију, иако је неколико стандардних првотимаца те селекције повређено.

"Свима је јасно да играмо против добре екипе. Белгија је по многима фаворит, али у петак не зависи много тога од њих, већ од нас и наше игре", казао је Ђуричић.

Сва тројица фудбалера оценили су да се селектор Синиша Михајловић одлучио на "храбар потез" када је у овом квалификационом циклусу указао шансу великом броју младих играча.

"Селектор од почетка хоће да угради победнички менталитет у нас и то добро напредује", рекао је Тадић.

Одбрамбени играч Манчестер ситија Матија Настасић додао је да се нада да ће репрезентација Србије у дуелу са Белгијом показати колико вреди.

"Верујемо у себе и свој квалитет", истакао је он.

Србија је у првом колу играла нерешено без голова са Шкотском у Глазгову, а потом је у Новом Саду победила Велс са 6:1.

Белгија је такође победила Велс, са 2:0 у гостима, а као домаћин је играла нерешено 1:1 са Хрватском.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво