Читај ми!

Бркић: Спреман сам да браним

Нови први голман "орлова" Жељко Бркић спреман је да замени повређеног Владимира Стојковића и не плаши се "страшних" Белгијанаца на челу са Еденом Хазаром. "Што се мене тиче, потпуно сам спреман за све што селектор од мене буде тражио. Немам трему, нема потребе за таквим стварима", рекао је Бркић у Кући фудбала.

Жељко Бркић рекао је данас да је потпуно спреман за мечеве против Белгије и Македоније у квалификацијама за Светско првенство у Бразилу и да нема трему.

"Искрено ми је жао због повреде Стојковића, могу замислити кроз шта пролази, али такве ствари се дешавају у фудбалу. На располагању сам селектору, чекају нас две изузетно јаке и битне утакмице, не би требало да постоји трема и надам се најбољем", рекао је Бркић новинарима у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Голман Удинезеа нагласио је да Белгијанце никако не би смели потценити као колектив, упркос томе што имају феноменалне индивидуалце.

"Озбиљна су екипа, са свих страна прети опасност и мислим да нам уопште неће бити лако. Играју у великим европским клубовима, али ако бих неког издвајао нека то буде Хазар из Челсија, стварно игра феноменално. Ипак, уз подршку навијача на "Маракани" уверен сам да можемо да им се супроставимо", истакао је Бркић.

Некадашњи капитен Војводине не крије да је веома задовољан како је "отворио" сезону.

"Добро сам почео ову сезону, имам доста самопуздања, битно је да наставим у овом ритму и надам се да ће све бити у реду", поручио је он.

После меча са Белгијом, Србија ће гостовати у Скопљу, а Бркић је минулог викенда у дресу Удинезеа имао малу увертиру тог дуела. Његов тим је изгубио од Напоља са 2:1, а стрелац другог поготка био је Македонац Горан Пандев.

"Причали смо пре меча, али после утакмице нисмо стигли. Надам се да је тим поготком потрошио квоту", закључио је Бркић, који је до сада одиграо шест утакмица за репрезентацију.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара