Читај ми!

Ђаволи протутњали Њукаслом

Манчестер јунајтед славио у Њукаслу са 3:0, Тотенхем је на свом терену био бољи од Астон Виле са 2:0, Ливерпул приредио ново разочарење својим навијачима одигравши са Стоуком нерешено, без голова.

Фудбалери Манчестер јунајтеда вечерас су у гостима убедљиво савладали екипу Њукасла са 3:0 у последњој утакмици седмог кола Премијер лиге.

Овим тријумфом екипа Алекса Фергусона вратила се на друго место на табели, које дели са градским ривалом Манчестер ситијем.

"Ђаволи" су до победе у Њукаслу дошли много лакше него што се очекивало. Стрелац првог поготка за Манчестер био је Џони Еванс у осмом минуту, а вођство је дуплирао Патрис Евра у 16. минуту. Коначан резултат поставио је Том Клеверли у 71. минуту.

Тотенхем je на свом терену савладао екипу Астон Виле са 2:0 у утакмици седмог кола Премијер лиге. Лондонским "певцима" то је четврта узастопна победа у националном шампионату и сада се Тотенхем поново укључио у борбу за врх табеле.

Први погодак за Тотенхем постигао је Стивен Коулкер у 58. минуту, а победу домаћина потврдио је Арон Ленон у 67. минуту.

Ново разочарење својим навијачима приредила је екипа Ливерпула, која је на Енфилду одиграла без погодака против Стоук ситија.

Резултати у седмом колу:

Саутхемптон - Фулам 2:2
Ливерпул - Стоук 0:0
Тотенхем - Астон Вила 2:0
Њукасл - Манчестер јунајтед 0:3

Јуче:
Челси - Норич 4:1
Манчестер сити - Сандерленд 3:0
Свонси - Рединг 2:2
Вест Бромвич Албион - Квинс Парк ренџерс 3:2
Виган - Евертон 2:2

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво