Читај ми!

Колмен чува место за Беламија

Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колмен објавио је списак кандидата за предстојеће мечеве у квалификацијама за Првенство света, али је оставио два упражњена места у нади да би једно могао да заузме искусни нападач, повређени Крејг Белами.

Познати фудбалер има проблема са повредом листа ноге и није играо на прве две утакмице А квалификационе групе против Белгије и Србије, али је наступио за свој клуб Кардиф у уторак и постигао први гол у победи против Бирмингема (2:1), у оквиру енглеског Чемпионшипа.

"Морамо да знамо да ли је Крејг спреман да игра за репрезентацију или није. Ако није, морамо да идемо напред", изјавио је Колмен пред сусрете са Шкотском 12. октобра у Кардифу и четири дана касније против Хрватске у Осијеку.

Велшани су лоше започели квалификације за Мундијал 2014. у Бразилу. Код куће су поражени од Белгије (2:0), а затим су претрпели катастрофу против Србије у Новом Саду (6:1).

На Колменовом списку  за наставак такмичења су следећи играчи:

Голмани: Џејсон Браун (Абердин), Луис Прајс (Кристал палас), Овен Фон Вилијамс (Транмер).

Одбрана: Дарси Блејк (Кристал палас), Бен Дејвис (Свонси), Крис Гантер (Рединг), Џо Линч (Хаддерсфилд), Адам Метјуз (Селтик), Сем Рикетс (Болтон), Ешли Вилијамс (Свонси).

Средина терена: Џо Ален (Ливерпул), Герет Бејл (Тотенхем), Дејвид Едвардс (Вулверхемптон), Енди Кинг (Лестер), Џо Ледли (Селтик), Арон Ремзи (Арсенал), Дејвид Воген (Сандерленд).

Нападачи: Сајмон Черч (Рединг), Стив Морисон (Норич), Хал Робсон-Кану (Рединг), Сем Воукс (Барнли).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара