Фудбал уживо: Срам вас било, ја симулирао?

Тензије не јењавају у вези са (не)оправданим искључењем Медела које је изнудио Сеск Фабрегас. На шест мечева Серије А пало је прегршт голова, а виђен је и велики број црвених картона. Бриљирали Болоња, Палермо и Торино, за које је гол постигао и наш Стевановић. Интер коначно славио на свом стадиону. Реал декласирао Депортиво, уз три гола Роналда.

23.23 - Завршен је и дуел Еспањола и Атлетико Мадрида. Мадриђани су славили минималним резултатом, а погодак је постигао Гарсија. 

23.04 - Председник Реал Мадрида Флорентино Перез је на данашњем годишњем окупљању чланова клуба представио четири могућа решења новог изгледа стадиона „Сантјаго Бернабеу". Ова четири модела стадиона управи "краљевског клуба" достављени су пре две седмице и у наредним месецима чланови управе анализираће сваки предлог појединачно.

23.01 - "Биће чудо ако икада у каријери одведем свој Ливерпул до титуле првака Енглеске", наглас је изговорио Стивен Џерард најгоре страхове свих навијача клуба са Енфилда. "Не причамо више само о Манчестер Јунајтеду, Арсеналу и Челсију. Сада су конкуренти за врх и Манчестер Сити, па Тотенхем, чак и Њукасл и Евертон. Пут до титуле је невероватно тежак".

22.43 - Интер је славио у последњем мечу дана у Серији А против Фјорентине са 2:1. Сви погоци виђени су у првом делу утакмице. Милито је постигао први гол на мечу у 17. минуту из једанаестерца, Касано је у 34. минуту повисио предност свог тима, док је Ромуло, пет минута пре краја прве деонице, испоставиће се само ублажио пораз свог тима. Ово је уједно и прва првенствена победа Интера на свом терену ове сезоне.

22.04 - Атлетико Мадрид води у Барселони против Еспањола са 1:0. Погодак за "јорганџије" дело Гарсије. 

21.40 - Готов је дуел у Мадриду. Реал је убедљиво савладао Депортиво из Ла Коруње са 5:1. Последњи погодак на мечу постигао је Роналдо, и то поново из једанаестерца. 

21.39 - Полувреме на "Меаци", Интер води са 2:1. Касано је стрелац другог поготка за "неро-азуре", а предност домаћина ублажио је Ромуло у 40. минуту. 

21.18 - Можда и понајбољи погодак који смо видели ове сезоне, не само на европским теренима, постигао је искусни чешки интернационалац Мартин Јиранек, иначе фудбалер Терака. Тим из престонице Чеченије поражен је од екипе Кубана са 2:1, али након оваквог поготка и пораз сигурно лакше пада.

21.16 - Реал сада већ има огромну предност. Пепе, у 66. минуту, постиже погодак за свој, и по свој прилици решава питање победника. 

21.05 - Интер од 17. минута води на свом стадион у против Фиорентине поготком Милита из пенала. 

20.48 - Фуриозан финиш полувремена "краљевског клуба". Ди Марија у 38. и Роналдо у 44. минуту доносе шпанском прваку солидну предност пред наставак меча. 

20.30 - Изједначење у Мадриду. Реал стиже до изједначења голом Роналда из једанаестерцау 22. минуту.

20.15 -Депортиво води на "Сантијаго Бернабеу" од 16. минута поготком Рикија. 

19.59 - Почео меч у Мадриду, где Реал дочекује Депортиво из Ла Коруње. 

19.57 - Осасуна силна против Левантеа. Домаћи тим славио са 4:0, погоцима Арментероса, Ламаха, Коповија и Ниња.

19.23 - У Бундеслиги данас су одигране две утакмице. Ајнтрахт је славио против Фрајбурга са 2:1, иако је био у заостатку. Мајнц је као гост победио Волфсбур са 2:0, а голове су постигли Дијаз и Залај.   

19.13 - Екипе Астон Виле и Вест Бромвич Албиона одиграле су меч без победника у Бирмингему. Повели су гости преко Лонга у 51. минуту, да би домаћин ипак изједначио десетак минута пре краја, захваљујући Бента. 

19.07 - Сеск Фабрегас нашао се на удару одређеног дела јавности због наводног симулирања на мечу Севиља - Барселона, и искључења које фудбалер домаћина Медел накнадно добио. „Срам вас било, ако желите урадићу вам ја сада оно што је Медел мени. Потом ћете ми рећи да ли је било симулирање. Ударен сам у лице и то је чист црвени картон", био је Фабрегасов одговор. Ви процените сами...

18.46 - Репрезентативац Шпаније Тијаго Алкантара паузираће два месеца због повреде лигамента десног колена. Тијаго се повредио у победи Каталонаца против Севиље, и како се наводи на званичном сајту клуба пропустиће укупно 11 утакмица, почевши од дуела са Бенфиком у Лиги шампиона у уторак увече.

17.55 - Примера, Ваљадолид декласирао Ваљекано са 6:1. Гости повели, а онда је уследила голеада домаћина, Рукавина стрелац четвртог гола за своју екипу. 

16.55 - Резултати мечева Серије А: Аталанта - Торино 1:5, Болоња - Катанија 4:0, Каљари - Пескара 1:2, Лацио - Сијена 2:1, Палермо - Кјево 4:1, Сампродија - Наполи 0:1.

15.55 - Фудбалери Валенсијена победили су лидера шампионата Олимпик из Марсеља са 4:1 (3:0) у седмом колу француског првенства. То је први пораз Олимпика у сезони. Двоструки стрелац за домаћина био је Ле Талек, по гол су постигли Даник и Кадир, а Андре Ају је успео да ублажи пораз гостију у надокнади времена.

15.50 -  Резултати на полувремну у мечевима Серије А: Аталанта - Торино 1:1, Болоња - Катанија 2:0, Каљари - Пескара 0:0, Лацио - Сијена 2:0, Палермо - Кјево 1:1, Сампродија - Наполи 0:0.

15.05 - Британски медији преносе вест да ће Рој Кин ускоро сести на клупе турске екипе Кашимпаша. 

15.00 - Почели су мечеви Серије А: Аталанта - Торино, Болоња - Катанија, Каљари - Пескара, Лацио - Сијена, Палермо - Кјево, Сампродија - Наполи. Утакмица између Интера и Фјорентине игра се од 20.45. 

14.15 - Удинезе и Ђенова одиграли меч без голова. Жељко Бркић бранио за Удине, Баста није био у тиму, као ни Бошко Јанковић у екипи Ђенове. 

10.00 - Менаџер Манчестер Јунајтеда Алекс Фергусон позвао је Рија Фердинанда да се опрости од репрезентације Енглеске и посвети клупској каријери.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара