Читај ми!

ОФК Београд гради будућност

Романтичари реновирали стручни штаб. Неколико нових имена на Карабурми с надом у бољи рад са младим играчима. Појачање струке прпораћено је и потписивањем стипендијских уговора са 10 младих играча, са жељом да што пре потпишу и професионалне уговоре. Наравно, екипа се најозбиљније припрема за сутрашњи дуел у Ивањици.

ОФК Београд игра наредну утакмицу у Ивањици. Домаћи Јавор ће дочекати Романтичаре у суботу у 16.00 часова. Очекивања пред утакмицу је изнео шеф стручног штаба Зоран Милинковић: "Свесни смо ситуације у којој се налазимо и онога што нас очекује, али се надамо најбољем издању и добром резултату у Ивањици. Што се тиче кадровске слике и овог пута смо без Лукача и Богавца, као и Родића који има благу прехладу, али на нама је да се припремимо на најбољи начин за утакмицу и да остваримо позитиван резултат."

Да ОФК Београд јача позиције на свим ниовима показује и довођење два нова имена у стручном штабу: "У договору са шефом стручног штаба направили смо врхунске потезе, довели смо два стручњака и што ми је посебно драго отргли смо их из руку других заинтересованих страна. Ради се о Марку Перовићу који се већ показао и доказао и о Радивоју Радаковићу, који је озбиљно и велико појачање. Са ова два стручњака, верујем да врло брзо излазимо из ситуације у којој се налазимо и дижемо ОФК Београд на ниво који заслужује клуб који је напунио 101 годину." - изјавио је Зоран Лончар, спортски директор ОФК Београда.

 

На речи Зорана Лончара се надовезао и шеф стручног штаба Зоран Милинковић: "Захваљујем клубу што су имали поверење и што смо довели проверене и доказане стручњаке, високог нивоа и квалитета. Велика ми је част и апсолутно сам сигуран да ће допринети успесима ОФК Београда."

Успеси су кренули, Перовић и Радаковић су већ умешали прсте у победу ОФК Београда над Слогом: "Хвала клубу на лепој презентацији и што су ми дали шансу. Дуго радим са Зораном Милинковићем и надам се да ћемо и сада крунисати сарадњу и наставити серију која је започета победом у купу", истакао је Марко Перовић, нови тренер ОФК Београда.

Радивоје Радаковић ће бити задужен за физичку припрему наших фудбалера: "Заиста хвала велико свим људима у клубу. Волео бих да оставим дубок траг у клубу светле традиције као што је ОФК Београд, али све што знамо треба да поокажемо на терену, а и показаћемо.", рекао је професор Радивоје Радаковић, кондициони тренер ОФК Београда.

10 будућих нада

Свечани тренутак на Омладинском стадиону. Омладинска школа ОФК Београда је промовисала нове младе наде и играче од којих се много очекује у блиској будућности.

Честитке су им први упутили Председник Управног одбора Звездан Терзић, директор омладинске школе Бранко Вукашиновић и спортски директор Зоран Лончар, а под будним оком секретара омладинске школе Александра Пивића су потписали прве стипендијске уговоре.

"Желимо Вам да будете још бољи и да се ускоро видимо на потписивању професионалних уговора" - поздравио је Бранко Вукашиновић присутне и пожелео им срећу у даљој каријери.

Стипендијске уговоре су потписали:

1. Чермељ Лука, 29.07.1995 - везни играч

2. Гајевић Игор, 16.07.1995 - одбрамбени играч

3. Мркела Давид, 16.07.1995 - везни играч

4. Недељковић Јован, 03.08.1995 - одбрамбени играч

5. Петковић Андреја, 12.05.1997 - везни играч

6. Батиница Марко, 31.05.1997 - везни играч

7. Цуцкић Никола, 11.04.1997 - везни играч

8. Гигић Петар, 07.03.1997 - нападач

9. Шаренац Миле, 27.03.1997 - одбрамбени играч

10. Маринковић Немања, 27.12.1997 - одбрамбени играч

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво