Читај ми!

Шпанија је најбоља, Бразил без тимског духа

Судећи по изјави великана светског фудбала Пелеа, популарним кариокама недостаје тимски дух. Индивидуално вероватно најача селеција, ипак Пеле истиче да су Шпанци тренутно најбоља репрезентација на свету.

Легендарни бразилски фудбалер Пеле казао је да репрезентацију Шпаније сматра тренутно најбољом екипом на свету, док је за селекцију своје земље оценио да јој недостаје тимски дух.

"Дивим се Шпанији коју пратим већ четири-пет година. Свих тих година играју веома добро. Имају добар тим, а не само индивидуалце. Тренутно су најбољи на свету", рекао је 71-годишњи Пеле.

Некадашњи нападач бразилског Сантоса и америчког Космоса додао је да ће Шпанија 2014. године бити главни фаворит за освајање Светског првенства у Бразилу "ако не буду имали повреде". Пеле је оценио да је тимска игра коју има Шпанија управо оно што недостаје селекцији Бразила.

"Некада имате одличне играче, али не и тим. Бразилу је потребан тим. Ту су неки од најбољих играча на свету, али још није све најбоље организовано. Мислим да ће се то променити до почетка Светског првенства", рекао је Пеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво