Читај ми!

Дерби није преломан за првенство

Тренер фудбалера Партизана Владимир Вермезовић рекао је да утакмица са Војводином представља велики испит за његову екипу, али да дуел у Новом Саду неће бити прелоman када је у питању трка за шампионску титулу.

"Ово јесте дерби, као што је био и у време старе Југославије, али сутрашњи меч нема шта да прелама. Ми смо у досадашњем току сезоне имали неколико веома тешких утакмица, као што су дуели са Јагодином и Слободом, мада то није деловало тако", рекао је Вермезовић на конференцији за новинаре на стадиону у Хумској.

Он је истакао да је Војводина традиционално незгодан ривал и да ће као и увек имати додатни мотив против црно-белих.

"Оно што ће обележити сутрашњу утакмицу јесте дуел најбоље одбране и најбољег напада у лиги. Имамо 25 спремних играча, претходни период смо искористили на прави начин да изротирамо већину фудбалера и спремно дочекујемо меч".

Тренер црно-белих навео је да екипа не сме да размишља о предстојећој утакмици Лиге Европе са Рубином, иако је свестан да је то врло тешко.

"Сутрашњи меч је велики испит за нас, да видимо да ли ће играчи успети да остану "чисти у глави". Форма нам је у успону и не видим ниједан разлог да не поновимо добре партије и не освојимо сва три бода", закључио је Вермезовић.

Вермезовић је додао да се не обазире на чињеницу да су челници Војводине у последњих седам дана неколико пута јавно изразили незадовољство суђењем и рекао да су све то "психолошке игрице" својствене увертирама за сваки дерби.

Млади репрезентативац Милош Јојић рекао је да очекује тешку утакмицу и да највећа опасност прети од Абубакара Оумаруа.

"Спремни смо, знамо да Војводина увек игра добро и посебно мотивисано против Партизана. Надам се да ћемо наставити низ добрих игара и вратити се из Новог Сада са бодовима", истакао је Јојић.

Утакмица седмог кола првенства Србије између Војводине и Партизана игра се сутра од 14 сати на стадиону Карађорђе у Новом Саду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво