Читај ми!

Ешли Кол без новог уговора

Леви бек Челсија одбио да потпише нови уговор са тимом са Стамфорд Бриџа, па ће на крају сезоне највероватније променити средину. Проблем је што клуб нуди једногодишњи уговор, а ни плата није ситна ставка.

Енглески фудбалски репрезентативац и стандардни леви бек Челсија Ешли Кол одбио је да потпише нови уговор са шампионом Европе и највероватније ће наредног лета без обештећења напустити Стамфорд Бриџ.

"Клуб инсистира на томе да играчима старијим од 30 година нуди једногодишњи наставак сарадње, а мени то не одговара", изјавио је Кол за ЕСПН.

За његове услуге, без обзира на то што "троши" 32. годину заинтересовани су Реал Мадрид и ПСЖ, које тренирају бивши Челсијеви менаџери Жозе Мурињо и Карло Анчелоти.

Медији на Острву тврде да је проблем око новог уговора и астрономска плата од 160.000 евра недељно, коју Кол има.

Из истих разлог Челси је прошлог лета напустио Дидије Дрогба.

Кол је рођен у Лондону, прошао је Арсеналову омладинску школу  и осам година је носио дрес "тобџија", пре него што је 2006. године прешао у Челси.

За репрезентацију Енглеске одиграо је 98 утакмица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво