Одбрана трофеја почиње у Нишу

Имамо обавезу, бранимо трофеј. Након мечева без публике, у Нишу нас очекује пун стадион, и све то нас силно мотивише, изјавио је стратег црвено-белих Александар Јанковић уочи меча свог тима у Нишу. Утакмица ће, иначе, бити одиграна на реновираном Чаиру, који ће, природно, бити испуњен до последњег места.

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је данас да се радује утакмици шеснаестине финала Купа Србије против Радничког из Ниша, поготово што се на Чаиру очекују пуне трибине.

"Срећан сам што после дуже времена играмо у Нишу и очекујем прави фудбалски амбијент. Налазимо се у пакленом ритму играња мечва свака три дана, а обавезу више намеће чињеница да бранимо трофеј. Имали смо искуство са Радничким у првенству на Маракани, када смо после много проблема дошли до бодова. Силно смо мотивисани да тријумфујемо, јер после два гостовања у Новом Пазару и Кули у аветињском амбијенту, пред празним трибинама, сутра играмо у једном свечаном, пред правом фудбалском публиком", рекао је Јанковић.

Он је додао да ће здравствени билтен одредити састав тима.

"Максимовић и Јовановић имају мањих проблема са повредама и после данашњег тренинга ћемо знати да ли и у коликој мери могу да нам помогну. Са друге стране, радује нас повратак Димитријевића, као и Асамое и Бабаља, који су након одрадјене "казне" поново у конкуренцији за тим. Све зависи од нас и наше игре, уз пуно поштовање Нишлија, играће онолико добро, колико им то ми дозволимо", поручио је Јанковић.

Утакмица између Радничког и Црвене звезде игра се сутра од 16 сати

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара