Звезда однела бодове из Крагујевца

Црвена звезда победила је у Крагујевцу домаћи Раднички са 3:0. Стрелац водећег гола био је Милијаш, на 2:0 повисио Касалица, док је у судијској надокнади коначан резултат поставио Лука Миливојевић. Утакмицу обележила велика тензија међу играчима, домаћин сусрет завршио са два искључења.

Фудбалери Црвене звезде остварили су трећу узастопну победу у првенству Србије, пошто су данас у претпоследњој утакмици петог кола савладали Раднички у Крагујевцу са 3:0 (1:0).

У веома бурној утакмици пред 10.000 гледалаца на стадиону "Чика Дача" голове за црвено-беле постигли су капитен Ненад Милијаш у 43. минуту из слободног ударца, Филип Касалица у 82. и Лука Миливојевић у 90+4. минуту.

Уочи меча дошлo је до сукоба навијача два клуба који су били на супротним трибинама, а затим се наелектрисана атмосфера преселила и на терен.

Управо због тога судија Данило Грујић показао је два црвена картона Крагујевчанима - Стефану Недовићу у 45. минуту jeр je ударио Касалицу, односно Миљану Мутавџићу у 75. минуту због истог прекршаја над Миливојевићем.

Тим Александра Јанковића реванширао се Крагујевчанима за два ремија из претходне сезоне који су значајно утицали на губитак шампионске трке.

Са нова три бода Звезда је дошла до деобе треће позиције на табели са Војводином и Доњим Сремом са по 10 бодова, уз утакмицу мање. Партизан има 12 бодова, док је Рад сакупио 11.

Прилику да се врати на прво место има Војводина, која од 19 сати у последњој утакмици петог кола дочекује Јагодину.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво