Фудбал Србија уживо: Нереди, голови, црвени картони ...

Црвена звезда коначно дошла до победе у Крагујевцу головима Милијаша, Касалице и Милуновића. Меч на стадиону "Чика Дача" обележели нереди навијача, два црвена картона Крагујевчанима и бакљада. Са нова три бода црвено-бели су дошли до треће позиције на табели. Вигњевић дебитовао ремијем, Партизан остао лидер.

21.00 - Вигњевић дебитовао ремијем. Војводина и Јагодина играли су у Новом Саду нерешено 1:1 у последњој утакмици петог кола Супер лиге. Партизан остао лидер

17.59 -  Лука Миливојевић у самој завршници меча постиже поготак. Звезда је тако у Крагујевцу савладала Раднички са 3:0. Тим Александра Јанковића реванширао се Крагујевчанима за два ремија из претходне сезоне.

17.45 - Филип Касалица у 82. минуту стрелац за црвено-беле.  

17.41 - Крагујевчани са девет играча на терену. У 76. минуту црвени картон за Миљана Мутавџића. 

17.10 - Почело друго полувреме утакмице у Крагујевцу. Раднички са играчем мање због искључења Недовића.

16.48 - У финишу првог полувремена дошло до велике гужве на терену, до које је дошло пошто је играч Радничког Недовић добио црвени картон када је лактом ударио Касалицу.

16.46 - У 42. минуту Ненад Милијаш из слободног ударца, евроголом довео Звезду у вођство од 1:0.

16.37 - Огњен Мудрински у 32. минуту пропустио невероватну шансу када је налетео на одбијену лопту. Његов ударац са неколико метара од гола брани Чанчаревић. 

16.15 -  Раднички наступа у саставу: Чанчаревић, Павловић, Радосављевић,Тинтор, Оташевић, Мутавџић, Недовић, Пејчић, Милошковић, Симовић, Спалевић.

За Црвену звезду играју: Бајковић, Микић, Пантић, Јовановић, Младеновић, Мијаиловић, Милијаш, Лазовић, Милуновић, Касалица, Мудрински.

16.05 - Меч између Радничког и Црвене звезде почео са пет минута закашњења због проблема са мрежом. Полиција у пуној опреми стоји испод северне и јужне трибине.

15.45 Меч између крагујевачког Радничког и Црвене звезде имао увертиру у инцидентима који су направили навијачи два клуба. Око пола сата пред почетак меча инциденти избили на западној трибини и око стадиона.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво