Мурињо бесан на играче

"Не можемо и даље да радимо на одбрани прекида. Свако зна своје место и шта треба да уради. Па, то вежбамо сваког дана! И онда, први прекид и гол. То је слика мог тима. Немамо концентрацију и менталну снагу", рекао је тренер Реала Жозе Мурињо после пораза његове екипе од Севиље.

Мадридски Реал очајно је започео одбрану титуле, и у три кола забележио већ други пораз. Да је проблем екипе велики потврдио је и Жозе Мурињо, који је на питање о Барселони одговорио: „ Мој тим тренутно не игра. То је мој проблем. Тренутно, ја немам тим и то ме брине више од заостатка за Барселоном".

Португалски стручњак веома је разочаран игром против Севиље, где је његова екипа примила једини гол на мечу.

„Од првог минута смо имали потешкоће. Не можемо и даље да радимо на одбрани прекида. Свако зна своје место и шта треба да уради. Па, то вежбамо сваког дана! И онда, први прекид и гол. То је слика мог тима. Немамо концентрацију и менталну снагу. Када поредите Севиљу и Реал, лако је наћи разлике", рекао је Мурињо.

Он је додао да је Севиља заслужено победила, али да је Реал заслужио да буде још убедљивије поражен. „Посебни" је демантовао да је на лошу игру екипе утицало незадовољство Кристијана Роналда.

"Роналдо није утицао на нашу игру. Исто смо играли као и против Валенсије, Хетафеа и Гранаде. Имали смо проблем у глави, недостајао нам је тимски дух. Само два или три играча била су посвећена фудбалу. Међутим, ја сам тренер и то је моја кривица. На полувремену сам заменио Озила и Ди Марију, али сам хтео да направим седам измена. Нећу да кажем да су њих двојица били лошији од осталих, али у фудбалу би требало дозволити већи број замена", закључио је „Посебни".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво