Против Белгијанаца ипак у Београду?

И поред велике жеље играча и новосадске публике, меч квалификација за Светско првенство против Белгије „орлови" ће највероватнији играти у Београду. ФСС у пријави Фифи раније најавио да ће се утакмица одиграти на „Маракани", и мале су шансе да владајуће тело светског фудбала пристане на промену.

После убедљиве победе Србије над Велсом у Новом Саду, у мечу квалификација за Светско првенство сви су били срећни - и играчи, и навијачи.

Захтеви да се и меч са највећим фаворитом групе Белгијом такође одигра у Новом Саду били су све гласнији, али, како свари стоје, од тога највероватније неће бити ништа.

Како је потврдио генерални секретар Фудбалског савеза Србије Зоран Лаковић, домаћинство утакмице мора да се пријави Фифи два месеца унапред, а још раније је као место играња меча са Белгијом пријављена београдска Маракана.

„Прописи кажу да се за сваки меч два месеца унапред доставе подаци Фифи о томе где ће се играти која утакмица. Ми смо раније пријавили Београд да дочекамо Белгију. Ипак, Нови Сад је био у сваком смислу феноменалан домаћин против Велса... Сигурно је да ћемо се вратити у Нови Сад, да ли за меч са Белгијом или неки други, разговараћемо о томе следеће недеље", рекао је Лаковић, а пренеле су Вечерње новости.

Лаковић је потврдио да ће се, уколико се заврше радови на „Чаиру", меч против Шкотске играти у Нишу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво