Велшани дошли по бодове

"Морамо одмах да кренемо да освајамо бодове. Није битно против кога играмо, само је битно да то кренемо да чинимо", рекао је селектор Велса Крис Колман. Он је додао да уколико прикажу игру као против Белгије, могу да очекују добар резултат у Новом Саду.

Селектор фудбалске репрезентације Велса Крис Колман рекао је данас пред утакмицу против Србије у Новом Саду да његов тим мора да почне да осваја бодове ако жели да се квалификује на Светско првенство 2014. године у Бразилу.

"Морамо одмах да кренемо да освајамо бодове. Није битно против кога играмо, само је битно да то кренемо да чинимо", рекао је Колман британским медијима.

Велс је поражен на домаћем терену од Белгије са 2:0 у првом колу квалификација, али голове су примили тек пошто је капитен Џејмс Колинс искључен средином првог полувремена.

Колман је рекао да је га брине што у последње четири утакмице његов тим није постигао гол, али је задовољан њиховом игром.

"Забрињава ме што у последња четири меча нисмо постигли гол, али има много тога доброг у игри. Утакмицу против Белгије смо 70 минута играли са играчем мање, али смо показали прави отпор", рекао је Колман. Он је додао да, уколико прикажу игру коју су имали против Белгије, његови фудбалери могу да очекују добар резултат у Новом Саду у сутрашњем мечу против Србије.

"Имамо све, али смо играли против фаворита у групи. Ако будемо играли тако против Србије, можемо да се надамо позитивном резултату", казао је Колман.

Велс ће у сутрашњој утакмици имати кадровских проблема. Везни фудбалер Џо Ален је под знаком питања због вируса, док одбрамбени играч Џејмс Колинс неће играти због црвеног картона који је добио на утакмици са Белгијом.

Србија у уторак од 20.30 на стадиону Карађорђе у Новом Саду дочекује Велс у другом колу Групе А квалификација за СП.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара