Енрикез на Олд Трафорду

Анхело Енрикез, 18-годишњи чилеански нападач, најновије је појачање Манчестер јунајтеда. Млади нападач, кога је Фергусон назвао "најновијим у низу талената који ће афирмацију стећи на Олд Трафорду", на Острво стиже из екипе Универзидад де Чиле, за четири милиона фунти.

 Након много перипетија, Манчестер јунајтед је коначно потврдио трансфер 18-годишњег Чилеанца Анхела Енрикеза.

Млади нападач је прошао лекарске прегледе са клубом у агусту, али тек сада долази на Олд Трафорд у трансферу вредном четири милиона фунти.

Јужноамериканац у Манчестер долази из Универзидад де Чилеа, где је постигао 11 голова на 17 мечева које је одиграо у 2012. години. Универзидад де Чиле актуелни је првак своје земље.

„Анхело је већ оставио дубо траг иако је јако кратко у фудбалу. За неког тако младог, јако добро чита игру, а ритам који доноси на терен је заиста сјајан. Јунајтед се поноси чињеницом да је промовисао велики број младих играча, и Анхело се уклапа управо у тај профил - вешт је са лоптом, окренут противничком голу, али и игра са посебним жаром", рекао је поводом овог трансфера Алекс Фергусон.

Сам фудбалер подједнако је задовољан преласком у Енглеску.

„Одушевљен сам што долазим у највећи клуб на свету. Манчестер јунајтед је велики клуб са невероватним менаџером. Ово је велика част за мене, и верујем да ме очекује много добрих година са Јунајтедом", изјавио је Анхел Енрикез.

Енрикез ће носити дрес са бројем 21.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара