Вебер позитивно размишља

Возач Ред була Марк Вебер рекао је да је уверен да ће у тој екипи у следећој сезони Формуле један имати исти третман као његов клупски колега актуелни шампион Себастијан Фетел.

Међународна аутмобилска федерација (ФИА) укинула је забрану тимских наредби током трка Формуле један, због чега медији спекулишу да ће Ред бул тражити од Вебера да буде други возач. Међутим, Аустралијанац верује да ће имати исти третман као његов тимски колега Фетел.

"Апсолутно сам уверен да ћу следеће године имати одличну прилику да поново остварим сјајан резултат. Мораћу да победим сваког возача, а један од њих ће бити Себ", рекао је Вебер. Вебер и Фетел су током сезоне имали несугласица, а најозбиљнији инцидент догодио се на трци за Велику награду Турске када су се сударили, због чега је Немац морао да заврши трку.

"Честитам му на првом месту ове сезоне, али то га неће учинити бржим на тренингу уочи прве трке у новом шампионату", додао је Вебер. Фетел је освојио шампионску титулу на последњој трци у шампионату, 14. новембра, у Абу Дабију, са четири поена више од возача Ферарија Фернанда Алонса, односно 14 више од Вебера.

Шампионску титулу у конкуренцији конструктора освојио је Ред бул.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара