Читај ми!

Све паре на Фетела

Берни Еклстон уверен је да Фетел може да понови сезону и трећу годину за редом освоји шампионат. "Сав новац уложио бих на Фетела", рекао је Еклстон. Нови шампионат стартује 18. марта трком за Велику награду Аустралије.

Власник Формуле 1 Берни Еклстон верује да возач Ред Була Немац Себастијан Фетел може да понови пертходну сезону и трећу годину заредом освоји шампионат.

"Фетел може да понови прошлу сезону, све остало би било изненађење. Предсезонска тестирања су јасна. Ред Бул изгледа добро такмичарски, а и Фетел има 24 године и доста простора за напредак", рекао је Еклстон.

Еклстон је додао да ће Фетелов тимски колега Марк Вебер бити боље пласиран од возача Мекларена Луиса Хамилтона и Џенсона Батона.

"Ако бих сада морао да се кладим, сав новац уложио бих на Фетела. На другом месту видим Вебера или Хамилтона. Деловало је да је Хамилтон прошле године био психички нестабилан и то је утицалао да не покаже сав потенцијал, док је Батон извукао максимум", рекао је Еклстон.

Фетел је прошле сезоне тријумфовао у Формули 1, пошто је забележио 11 победа и освојио 392 поена, 122 више од другопласираног Батона, док је Хамилтон завршио на петом месту (227).

Нови шампионат Формуле 1 почиње 18. марта трком за Велику награду Аустралије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво