Читај ми!

Самокритични Хамилтон

Бивши шампион криви себе за лошу сезону и најављује да ће ове године бити озбиљнији. Возач Мекларена и бивши светски првак у Формули 1 Луис Хамилтон рекао је да су лоши резултати прошле сезоне били последица ствари које су се дешавале ван стазе.

Слава, младост, новац и велика популарност "искварили" су Хамилтона. Подлегао је чарима лагодног живота и резултати су изостали. Брзо се тргао и сватио где греши. Зато се очекује да ове године поново заблиста и увек буде у конкуренцији за подијум.

"Прошле сезоне сам често излазио и уживао у неким другим стварима за које сам мислио да неће утицати на мене, али сам погрешио. Сваки пут након излазака и провода била су ми потребна по два дана да се опоравим. Пропуштао сам тренинге и мисли су ми биле негде другде", рекао је британским медијима шампион света из 2008. године.

Хамилтон је прошле сезоне освојио тек пето место са великим заостатком у односу на шампиона Себастијана Фетела из Ред Була.

"У нашем спорту много је важно да добро организујете време, јер се стално путује. Иде се са краја на крај света, потребно је имати довољно времена и то су ствари које морам да исправим", додао је Хамилтон.

Нова сезоне Формуле 1 почиње 18. марта трком за Велику награду Аустралије у Мелбурну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво