Читај ми!

Атлетичари на Балканским играма у Сливену

Атлетска репрезентација Србије учествиваће 2. и 3. јула на Балканским играма у бугарском граду Сливену у конкуренцији атлетичара из Бугарске, Грчке, Румуније, Турске, Босне и Херцеговине, Албаније, Црне Горе и Македоније.

После две године неодржавања балканског шампионата због економске кризе, нови председник Балканске асоцијације Добромир Карамариов учинио је све да овом такмичењу врати сјај и омогућио врло атрактиван наградни фонд у износу од 40.000 евра.

Ово је мотивисало најбоље атлетичаре Балкана да се окупе у Сливену и овај шампионат учине неизвесним и високо квалитетним, а у неким дисциплинама конкуренција је равна финалима европским и светским првенстава.

Српска репрезентација наступиће у сличном саставу као и у Новом Саду на Екипном првенству Европе.

Боје наше земље браниће, између осталих, и Асмир Колашинац, Мирко Петровић, Игор Шарчевић, Емир Бекрић, Милош Савић и Предраг Ранђеловић.

У конкуренцији атлетичарки, у српском тиму су Драгана Томашевић, Ивана Шпановић, Јелена Васић Радиновић, Ана Суботић и Јелена Анђелковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво