Два сребра за јуниоре Србије

Српска атлетичарка Амела Терзић освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у кросу у Португалу, у трци јуниорки. У трци на шест километара у мушкој јуниорској конкуренцији наш атлетичар Немања Церовац домогао се такође сребрне медаље.

Млада атлетичарка Новог Пазара претрчала је стазу дугачку четири километра и 200 метара у времену од 12 минута и 59 секунди. Златне медаље домогла се британска такмичарка Шарлот Перди, док је бронзу пригрлила такође Британка, Емелија Горецка.

Амела се у другој поливини трке са Шарлот перди одвојила од водеће групе и до краја трке истчала сјајно, оставивши знатно познатија европска имена иза себе.

Србрну медаљу у кросу за јуниоре освојио је и српски атлетичар Немања Церовац остварењем од 18 минута и седам секунди, у трци на шест километара, увеличавши успех српске атлетике у Португалу. Златну медаљу освојио је Шпанац Мерзугуји а до бронзе је дотрчао Португалац Руи Пинто.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво