Читај ми!

Жетва медаља за црвено-беле

Атлетичари Црвене звезде остварили низ одличних резултата током првог дана финала Купа Србије. Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић освојила је у Београду прво место у троскоку, а поставила је и нови лични рекорд у тој дисциплини - 13,78 метара. Прво место у бацање копља освојила је атлетичарка црвено-белих Татјана Јелача, а у скоку у вис победио је Милош Тодосијевић.

Постављање новог рекорда и освајање првог места Ивана Шпановић је посветила публици.

"Хвала публици на подршци, она је заслужна за мој нови рекорд у троскоку. Задовољна сам резултатом и радујем се наступу за репрезентацију следећег викенда", изјавила је Шпановићева после првог дана такмичења на стадиону Црвене звезде.

Прво место у бацање копља освојила је атлетичарка црвено-белих Татјана Јелача са хицем од 59,49 метара. Њена клупска колегиница Ивана Петковић победила је у трци на 100 метара са препонама са резултатом од 14,08 секунди.

У трци на 110 метара са препонама победу је однео Александар Миленковић (Раднички Крагујевац) са времеоном 14,45 секунди.

Члан Партизана Асмир Колашинац победио је у бацању кугле даљином од 18.94 метра.

У скоку у вис победио је такмичар Црвене звезде Милош Тодосијевић са висином од 2,16 метара.

Драгана Томашевић победила је у бацању диска са хицем од 59,35 метара.

У конкуренцији жена на 400 метара победила је Тамара Марковић из Звезде са временом 54.06 секунди, док је члан Партизана Емир Бекрић ову деоницу истрчао за 47.22с.

Страхиња Јованчевић из Звезде победио је у скоку удаљ са 7.59 метара.

Нађа Церовац (АСК) победила је на 3000м резултатом 10:33,35 минута, а у мушкој конкуренцији прво место заузео је Мирко Петровић (8:32,56.

Финале Купа Србије наставља се од 15 сати на стадиону Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара