Читај ми!

Колашинцу сребро у Бару

Асмир Колашинац освојио је сребрну медаљу на Зимском Купу Европе у бацачким дисциплинама који је одржан у Бару. Поред Асмира добар резултат је постигла и Драгана Томашевић која је која је заузела 5. место.

Асмир Колашинац је заузео најбољи пласман од наших атлетичара узевши сребрну медаљу са резултатом 20,50м. Поред овог хица, Асмир је имао још два преко 20м. Једино је Милан Јотановић био далеко од свог резултата бацивши куглу 18,34м, али како је ово тек први Миланов наступ ове године, очекујемо боље резултате у наставку сезоне.

Први је наступио Ведран Самац и остварио резултат од 74,83м у другој серији што је био 4. резултат у конкуренцији млађих сениора. Прошле године на истом такмичењу био је на петој позицији тако да можемо рећи да напредује и да се надамо да може добацити норму за ЕП у Хелсинкију која износи 78м.

Драгани Томашевић је ово био први наступ још од СП у Даегуу и у изузетно јакој конкуренцији заузела је 5. место са добачених 60,57м у шестој серији. Ово је најбољи Драганин резултат на Зимском КУП-у што нам показује да је спремна за летњу сезону. Прво место у бацању диска заузела је Немица Надин Милер, бацивши најбољи резултат на свету ове године 68,89м.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво