Читај ми!

Колашинац криви себе

Асмир Колашинац заузео 12. место у квалификацијама у бацању кугле на Европском првенству у дворани у Истанбулу. После такмичења, репрезентативац Србије изјавио да је сам крив за лош резултат.

Репрезентативац Србије Асмир Колашинац није јутрос успео да избори финале у бацању кугле на Првенству света у дворани у Истанбулу. После наступа, Колашинац је рекао да нема оправдање за данашњи лош резултат.

 

"Од самог почетка лоше сам се осећао и једини сам кривац за лош резултат. Немам оправдање, био сам празан и вероватно ме је стигао умор од великих такмичења у последњих неколико година. Одморићу се мало и што пре концентрисати за Олимпијске игре, а провера тога ће бити Европско првенство у Хелсинкију", рекао је Колашинац после такмичења.

Он је после преступа у прва два покушаја из трећег пута бацио куглу 19,70 метара, што му је било довољно за 12. место у квалификацијама. Најбољи резултат имао је Давид Шторл из Немачке, са 21,43 метра, а за улазак у финале било је потребно бацити куглу 20,04 метра.

Колашинац је једини представник Србије на Шампионату у Истанбулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво