Читај ми!

Трећа сезона серије “Бранилац" одмотава клупко људских судбина

Радио-телевизија Србије и продуцентска кућа “Up&UP” реализују трећу сезону серија “Бранилац”, која на мале екране стиже ове јесени. У десет нових епизода очекују нас узбудљиве приче истинитих догађаја описане у књигама и сачуване у предметима чувених југословенских адвоката.

И трећа сезона серије Бранилац на филмски узбудљив начин са елементима драме и трилера, обрађује озбиљна животна, правна и филозофска питања која су актуелна и дан данас. То су ванвременске приче о људским судбинама али и професији која се темељи на заклетви да брани не дело које је почињено, већ човека који је врло често унапред осуђен од јавности.

Нови случајеви воде нас кроз седамдесет и осамдесете године прошлог века и у нове животне драме актера тадашњих великих судских процеса.

“Гледаоци ће моћи да уживају у десет нових узбудљивих епизода. Остали смо доследни истинитим причама наших чувених адвоката. Наравно, радимо инспирисани њиховим књигама, сачуваним предметима. Остали смо верни и обичним људима. И даље пратимо приче обичних људи који су посрнули у животу, који су изгубили тло под ногама и учинили незамисливо. Један тренутак, један догађај који пребрише читав живот. А оно што од њега остане, преузимају браниоци” наглашава Јелена Светличић, креатор серије.

Поред Вељка Губерине кога тумачи Ненад Јездић и Филоте Филе кога тумачи Тихомир Станић, трећа сезона нам доноси приче великих и чувених адвоката попут Бранислава Тапушковића (Небојша Миловановић), Јосипа Муселимовића (Љубиша Савановић), Борислава Игнатовића (Бојан Жировић)…

И овај серијал највећим делом се снима у општини Уб. Екипа ће посетити Тару, Мостар и друге локације. Поћетак емитовања треће сезоне серије Бранилац очекује се у октобруна РТС-у.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво