Читај ми!

Новогодишњи програм РТС - "С неком од наших песама", најбољи провод је код куће!

Ако сте одлучили да Нову годину дочекате код куће, дозволите РТС-у да вас изведе у незабораван провод! Пред нама је заиста “најлуђа ноћ” јер идемо, ни мање ни више, него на четири места – у клуб, на сцену, у кабаре и у кафану! Много забаве, весеља и смеха, а све то наравно - с неком од наших песама.

С неком од наших песама” је назив новогодишњег музичког шоу програма РТС-а. Доживећете кафанску атмосферу уз најбоље народне и староградске песме, развеселиће вас кабаре у којем ће вас музичари и плесачи подсетити на најбољу забавну и поп музику. Водимо вас и у клуб где ће само за гледаоце РТС певати највеће звезде домаће музике, али и у концертну дворану где ће се чути звуци најпопуларније класичне и џез музике које ће изводити мајстори тог жанра.

"Филмским језиком речено, у РТС-овој новогодишњој ноћи биће заступљени сви музички жанрови смештени на четири места, четири сцене - уз музичке доајене народне, забавне, поп, рок музике, џеза и класике, као и нова лица пред којима су, сигурна сам, блиставе каријере”, каже главна и одговорна уредница Забавног програма РТС Сандра Перовић.

“У Новогодишњи програм укључена је комплетна музичка продукција РТС - наша два народна оркестра, Биг Бенд, хор и симфонијски оркестар Радио телевизије Србије. Ту су и наши најмлађи интерпетарори хор “Колибри”, који су специјално за ову прилику припремили премијерну новогодишњу песму”, најављује она.

Бајага, Цеца Ражнатовић, Звонко Богдан, Лепа Брена, Иван Босиљчић, Неда Украден, Харис Џиновић, Сергеј Ћетковић, Сања Вучић, Жељко Шашић, Електрични оргазам, Ван Гогх...само су неки од извођача који ће нас развеселити у Новогодишњој ноћи.

Глумци Сташа Николић, Вукашин Јовановић, Марко Павловић, Данило Милић задужени су за смех те вечери. Видећемо у каквим ће се комичним ситуацијама наћи четворо младих људи који су у Новогодишњој ноћи решили да “упадну” на снимање свечаног програма, упознају звезде и покушају да дођу до својих пет минута славе. Хоће ли у томе успети, видећемо...

У поноћ, Нову годину честитаће нам човек чија је музика обележила животе многих генерација у Србији – Момчило Бајагић Бајага.

Шоу ће трајати од 21 час 31. децембра, до дубоко у ноћ првог дана 2024. године.

Најбоље загревање пред новогодишњи програм свакако ће бити нова епизода хит серије "Радио Милева", коју емитујемо 31. увече, од 20 часова на РТС1.

Традиционално, првог дана Нове године уживаћемо у директном преносу Новогодишњег концерта Бечке филхармоније (РТС2, 11.15). Почетак наступајуће године донеће и мноштво филмова за све генерације.

Гледаћемо светски познату акциону трилогију “Кингсмен” (“Тајна служба”, “Златни круг”, “Почетак”) од 1. до 3. јануара, а најмлађим гледаоцима празнике ће обележити најлепши Дизнијеви дугометражни цртани филмови.

Видећемо добро познате хитове као што су “Лепотица и звер” (1.1. РТС1, 10ч), “Аладин” (2.1. РТС1, 10ч), “Краљ лавова”(5.1. РТС1 13.30). Посебно изненађење представља телевизијска премијера једног од најсвежијих остварења Дизни студија “Енканто: Магични свет”, која нас очекује 1. јануара у 15.55 на РТС2. После филма, гледаћемо снимак концерта “100 година Дизнијеве чаролије”.Родитељи и деца не смеју пропустити ни празнично издање НТЦ квиза, који је на програму уочи дочека Нове године, 30. децембра (12.00ч, РТС1).

Као и увек - Јутарњи програм и Шареница су са нама и у празничним данима, а очекују нас и новогодишњи специјали најгледанијих емисија (“Сасвим природно”, “Велика илузија: година на филму”, “Квадратура круга”, “Потера”...).

 

 

среда, 15. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара