Завршена прва фаза Јавног позива РТС-а

Радио-телевизија Србије формирала је списак кандидата који задовољавају основне услове Јавног позива ове куће, чиме је завршена прва фаза пројекта "Тражимо сто младих стручњака".

У другој селекционој фази, одабрани кандидати, њих више од 9.000, полагаће тестове опште културе и информисаности.

Тестирање кандидата одржаће се у великој сали "Сава центра" у Београду, 15. новембра 2011. године.

У наредним данима, сви кандидати који су испунили тражене услове, биће обавештени о тачном времену полагања тестова.

На адресу РТС-а стигло је око 17.000 пријава, а кандидате који су испунили основне услове, након теста опште културе и информисаности очекују тестови стручности, као и интервјуи са члановима стручних комисија.

Након ове, последње провере, РТС ће формирати и објавити списак најбољих кандидата, који ће започети тромесечну праксу у Радио-телевизији Србије.

РТС обезбеђује и новчану надокнаду свим кандидатима који буду примљени на пробни рад.

Рад и знање кандидата пажљиво ће се пратити током праксе, и по истеку три месеца, најбољима од најбољих биће понуђен стални посао у РТС-у.

Једини критеријуми при доношењу коначне одлуке о запослењу биће стручност, знање и радни елан.

Подсећамо да је Радио-телевизија Србије 12. јула ове године понудила посао школованим младим људима у Србији, који докажу да су способни да својим квалитетом унапреде рад ове куће.

Радио-телевизија Србије захваљује свима који су се јавили на конкурс, чиме су показали спремност да преузму део одговорности за развој Медијског јавног сервиса Србије у ери дигитализације.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије