Читај ми!

Стручњаци за 21. век на РТС-у

Ако сте млади, школовани, дигитално писмени, ако добро мислите, добро говорите и пишете, ако други памте Ваше лице, Ваш глас или Ваше знање – Ви сте права особа за нас. До 15. септембра пошаљите своју биографију са фотографијом и пропратно писмо на posao@rts.rs или на адресу Таковска 10, 11 000 Београд (са назнаком "Посао").

Радиодифузна установа Радио-телевизија Србије има задатак да информише, образује и забави, али представља и институцију са посебном улогом у друштвеном, културном и политичком животу Србије.

Задатак Јавног сервиса је да доприноси бољем квалитету живота сваког појединца и друштва у целини, да подстиче креативност и домаће стваралаштво, да одржи независну позицију и врхунски квалитет програма.

Ово су разлози због којих је, Радио-телевизија Србије одлучила да своја врата отвори младим стручњацима и тиме им да шансу да своје знање практично примене.

Позивамо све младе људе у Србији, који имају до 30 година, који верују у себе и у своје знање, који говоре стране језике и дигитално су писмени, који добро пишу, добро говоре, који су стручни у области којом се баве, који су заинтересовани за професионално усавршавање - да нам се јаве.

Будите наше појачање за 21 век. За 100 младих људи организоваћемо тромесечну обуку, а они који буду најбољи остаће да раде у РТС-у.

На овом подсајту наћи ћете податке о Јавном позиву.

Пет сектора наше куће - продукција, новинарство, дизајн, бизнис и дигитални медији, нуде Вам посао. Погледајте шта је потребно да унапредимо сваки од тих сектора и пронађите посао за себе.

Дајемо Вам и неколико савета о томе како да напишете радну биографију и како да се припремите за интервју за посао.

Пажљиво прочитајте одговоре на најчешћа питања која кандидати постављају.

Поставите питање и-мејлом или коментарима на крају текстова. Ту смо за све што Вас интересује.

Преузмите одговорност за будућност Јавног медијског сервиса Србије.

Ваша Радио-телевизија Србије

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије