Концерт Милице Милисављевић Дугалић на Коларцу

" Филиграни с југа" , концерт етно музике јужног Балкана Милице Милисављевић Дугалић, 24. септембра у 20 часова, Велика дворана Коларчеве задужбине

 

Милица Милисављевић Дугалић ће 24.септембра oдржати концерт у дворани Коларчеве задужбине, под  називом " Филиграни с југа " како се зове и њен последњи албум у издању ПГП РТС-а, са мање познатим и до тада необјављеним песмама Косова и Метохије и јужног Балкана у савременим аранжманима које потписује Лана Токовић.

У складу промотивне турнеје уследио је позив за солистички концерт на јубиларном 10.фестивалу " Дани Балкана " у Минхену, на коме је Милица успешно представила Србију.

Као потврда да је на правом путу Милица ће испунити жељу поштоваоцима њене песме и одржати солистички концерт у Београду, под називом" Филиграни с југа " уз музичку пратњу етно оркестра под вођством Мирољуба Тодоровића Џимија. Концерт ће се одржати   24. септембра 2016. године у Великој дворани Коларчеве задужбине у 20 часова.

Концерт помогао Привремени орган Општине Косовска Митровица, ПГП РТС и ЈП Мрежа Мост Звечан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво