Промоција музике из филма "Игра у тами"

27.11.2015. године у Македонској 21(стара продавница ПГП РТС) промоција компакт диска музике из филма "Игра у тами"

ПГП РТС  и Проф. Иван Кљајић аутор музике,  вас позивају  на конфренцију за штампу и промоцију ЦД-а оргиналне музике из филма "Игра у тами", у издању ПГП РТС.

Конференција је заказана за петак 27.11.2015. године у Македонској 21 у 15 часова (стара продавница ПГП РТС) ,а сада музичка кућа Метрополис (кафе и продавница), која је домаћин промоције уз подршку дистрибутерске куће Taramaunt, дистрибутера филма.

После конференције за штампу којој ће присуствовати ауторска екипа, глумци и аутори филма ће потписивати примерке ЦД-а који се могу купити на лицу места.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се