Испраћај Ирине Бродић и Јане Пауновић на такмичење "Дечја песма Евровизије"

"Цео свет је наш" порука је представница Србије Ирине Бродић и Јане Пауновић приликом сусрета са новинарима, одржаног у Галерији РТС-а.

Сусрет са новинарима пред одлазак у Тбилиси главни град Грузије била је прилика да од Ирине Бродић и Јане Пауновић чујемо како теку припреме и шта очекују од такмичења.

" Вежбамо кореографију највише, па певање. Онда кад завршимо, а то траје два-три сата, онда све заједно вежбамо доста и понављамо по 500 пута сваког дана, уживамо стварно." - рекла је Ирина Бродић

"Мислим да је то нама велико искуство и да ћемо се много лепо дружити са свима и ја желим да постигнем само добру забаву и да наш наступ буде добар и да се лепо представимо и да лепо представимо нашу земљу." - потврдила је Јана Пауновић.

Ирина и Јана учествовале су у стварању музике и текста за песму "Цео свет је наш" заједно са Огњеном Цвекићем и Лејлом Хот. У песми поред гласа, посебан печат дају својим вештинама свирања клавира и контрабаса. 

 "У том моменту сам знао да ће то да буде неки ап бит, контрабас и клавир, у складу са оним што знам о њима, пошто оне озбиљно свирају своје инструменте и прва асоцијација на њих ми је, осим што добро певају је то да добро свирају и то сам некако хтео да истакнем у песми коју смо радили." - истакао је Огњен Цвекић, аутор песме.

"Девојчице знам већ са талент шоуа "Ја могу све" емитоване на РТС-у, била сам њихов vocal coach tако да сам успела и њих да упознам и знала сам шта ме чека и како ћемо радити. Оне су јако добре јако вредне тако да немамо никаквих проблема." - навела је Лејла Хот, аутор песме.

До 26. новембра у 16 сати када ћемо их бодрити у преносу уживо на РТС-у, наше представнице имају испланиран распоред медијске промоције.

"Биће пуно тога, наравно ту су све пробе, аудио и видео снимања. Добили смо понуду да радимо и нека снимања за промоцију на YоуТубе-у такође и наравно ту су и све оне пробе које су обавезне." - објашњава Силвана Грујић, шеф делегације Србије на такмичењу Дечја песма Евровизије.

Новина овогодишњег такмичења је да се може гласати путем Интернета и путем портала junioreurovision.tv.

Можете гласати за три, четири или пет фаворита, али наравно и за представнике Србије. За све вас који ћете то урадити Ирина и Јана имају лепу поруку: 

"Имамо добар план, да срце када даш, буде много веће, пуно среће и цео свет је наш."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво