Читај ми!

Саша Поповић о избору песме за Евровизију: Нема сумње у исправност СМС гласања

Музичар Саша Поповић говорио је о овогодишњем избору за песму која ће представљати Србију на Евросонгу у Италији, и истакао да у регуларност гласања нема нимало сумње, као и да је гласао за Констракту.

Победница такмичења за песму која ће ићи на Евросонг, Констракта, је изазвала велико интересовање, рекао је бивши директор Гранд продукције и музичар Саша Поповић, који каже да је у првом полуфиналу послао 20 порука са гласовима за Зорју.

„Кад је дошло финале, ја сам гласао за број 18, а то је била Констракта, јер песма ми се заиста допала", рекао је Поповић за ТВ Прва.

Сматра да, како каже, има „нормалних" песама и „мало померених".

„Када се завршило прво полуфинале мене зове Марија Шерифовић и каже да ће Констракта победити", додао је, и нагласио да је рефрен Констрактине победничке песме In corpore sano већ ушао у свакодневицу.

Поповић се осврнуо на метод гласања публике порукама.

„Триста гласања сам са Комтрејдом радио. Комтрејд је радио гласање сада и за песму Евровизије, овде... Са њима радим од 2008, 2009, године... Говорим са свог аспекта. Невероватно је да је за 15 минута стигло 144.000 гласова", каже Поповић али објашњава да је то могуће, и да не сумња у исправност.

Поповић је коментарисао и оптужбе о регуларности гласања.

„Ја ћу платити још толико у добротворне сврхе ако се докаже да је то, да број СМС-ова није тачан", изричит је музичар.

Каже и да је фаворит била Сара Јо, али да се у финалу десило изненађење...

„До јуче је Констрактина песма већ у 15 држава на трендингу", прокоментарисао је победничку песму Поповић, и додао да је певачица упутила и важну поруку о здравственом осигурању људи који раде на естради и у свету музике.

Рекао је и да му је жао што се на оваква такмичења не пријављују већ признате и познате звезде: „Аца Лукас је признали ми то, не признали, подигао целу прашину и гледаност и атрактивност".

Ипак, говорећи о сценском наступу Констракте, сматра да „пешкире и лавор не треба мењати" и да је оно што је већ осмишљено - довољно. Нагласио је и да је овогодишњи избор за представника Србије на Евровизији био - најбољи до сада.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво