Одржана од 12.5. до 17.5.2015.

"Представа за јавност" ПР дани Факултета политичких наука

Изложба „Представа за јавност“ као увод у семинар Pr Days који се одржава на Факултету политичких наука има за циљ да представи изградњу имиџа политичких лидера кроз еволуцију медија.

"Представа за јавност" ПР дани Факултета политичких наука "Представа за јавност" ПР дани Факултета политичких наука

Почевши од плаката и новина, када су се говори преносили у целости у штампаним медијима, преко радија који је служио као најмоћније средство пропаганде у Другом светском рату, медији су били главно оруђе политичке комуникације чак и у свом најпримитивнијем облику. Настанак телевизије ствара терен за жустре дебате супротстављених кандидата, политички маркетинг у виду ТВ спотова има све више утицаја на гледаоце, а talk show програми приказују политичаре у другом светлу, стварајући од њих медијске звезде. Експанзијом интернета и друштвених мрежа ствара се двосмерна комуникација и сами бирачи постају активни учесници изборних кампања.

Овај медијски догађај је замишљен као најава семинара ,,PR Days 2015”, који се одржава по седми пут на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. PR Days замишљен је као семинар о политичком комуницирању (односима са јавношћу, политичком ПР-у и маркетингу, изборним кампањама, активностима портпарола, одговорности односа с јавношћу у дипломатским представништвима). Циљна група семинара су студенти основних и мастер студија свих факултета друштвене оријентације. Пружање неопходних информација о политичком комуницирању подстаћи ће студенте да се у будућности активно баве овим темама и критички расуђују о политичким порукама и садржајима како у изборним кампањама, тако и у предизборном периоду.

Семинар организује ПР тим Факултета политичких наука.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара