На кафи са...Дејвидом Даусом и Дејвидом Вебом

Српски сити клуб у Лондону најављује сусрет са Дејвидом Даусом и Дејвидом Вебом, оснивачима регионалне компаније за корпоративне комуникације са седиштем у Београду.

Српски сити клуб, независна и неполитичка организација са седиштем у Лондону створена да подстиче интересе друштва српских професионалаца, најављује свој „На кафи са..." догађај на ком ће Британци Дејвид Даус и Дејвид Веб, оснивачи регионалне компаније за корпоративне комуникације са седиштем у Београду, разговарати о свом искуству од оснивања компаније, затим о свету корпоративних комуникација, као и одлуци да живе у Београду, сазнајемо од Александре Рафаиловић из Webb Dowse-а.

Комбинујући искуство и знање професионалаца из Велике Британије и региона, Webb Dowse је унео нов приступ корпоративним комуникацијама широм динамичног региона Југоисточне Европе и окупио истакнуте међународне клијенте из различитих сектора.

Догађај Српског сити клуба „На кафи са..." осмишљен је да представи најуспешније професионалце из Србије који раде у Великој Британији и Србији, са циљем да публику упознају са тренутним дешавањима у различитим областима. До сада су гости били Милица Делевић, заменица генералног секретара Европске банке за обнову и развој (ЕБРД), реномирана новинарка Даница Вученић, Огњен Прибићевић, амбасадор Србије у Великој Британији и Лаза Кекић, регионални директор за централну и источну Европу и директор одељења за предвиђања и прогнозе лондонског Економист интелиџенс јунита (Economist Intelligence Unite).

Наредни догађај ће такође представити успешну четворогодишњу сарадњу између Српског сити клуба и компаније Webb Dowse, која представља мост између ове организације из Лондона и јавности у Србији. Такође, на догађају ће бити прослављене измене Закона о високом образовању које су недавно изгласане у српском парламенту. Ово је веома важан успех који је уследио након округлог стола Признавање диплома и приступање Европској унији а који су заједно организовали Српски сити клуб и Правни факултет Универзитета у Београду, уз подршку компаније Webb Dowse.

Догађај ће бити организован у амбасади Србије у Лондону, 1. октобра 2014. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара