"Миријада" у Музеју Сатору Сато

Мултимедијални уметник Милија Белић учествовао је на значајној међународној изложби савремене конструктивне уметности под називом "Art Geo Construit" у Јапану. Његова скулптура "Миријада" постала је део сталне поставке Музеја Сатору Сато у јапанском граду Томе.

Мултимедијални уметник Милија Белић је излагао у Јапану, на међународној изложби савремене конструктивне уметности под називом Art Geo Construit.

Изложба је одржана у граду Сендаи од 9. до 14. септембра, у Галерији Сенкен, која традиционално организује ову манифестацију сваког септембра.

Белић је био заступљен са скулптуром Миријада која је, по завршетку изложбе, постала део сталне поставке Музеја Сатору Сато у јапанском граду Томе.

Музеј Сатору Сато представља колекцију дела најзначајнијих светских уметника у домену савремене конструктивне уметности и јединствен је по свом жанру у Јапану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво