Читај ми!

Скајп на новом Андроиду

Корисници мобилних телефона са Андроид 2.0 платформом могу да користе нову Скајп (Skype) платформу и да преко интернета врше видео позиве. У овом тренутку Скајп може да се користи на мобилним телефонима као што су HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro и Google Nexus S.

Главни менаџер и потпредседник Скајпа, Нил Стивенс, нагласио је да је намера творцима Скајпа да опцију видео позива учине доступним корисницима на што више могућих платформи и да је задовољство објавити информацију да од данас корисници могу бесплатно преузети Скајп за Андоид 2.0 са интернет портала Скајпа.

"У овом тренутку Скајп има око 30 милиона активних корисника, и у сваком секунду се одвија око пола милиона симултаних видео позива, док ће драстично број корисника бити увећан покретањем упрошћене апликације на Андроидима", додао је Стивенс.

Апликација дозвољава позивања према телефонским и мобилним линијама, као и према другим интернет корисницима Скајпа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара