Читај ми!

Будућност је овде

Председник Sony Pictures Technologies-а Крис Куксон, током обраћања на скупу који је организовала Consumer Electronics Association, рекао је да тренутно има 15.000 биоскопа опремљених технологијом за 4К пројекције, истовремено предвидевши да ће се ово биоскопско искуство ускоро пренети и у домове.

"Природно је очекивати да се у домаћинствима почне користити 4K/Ultra-HDTV, слично ономе што се дешавало у протеклих 60 година, када се искуство гледања биоскопских пројекција преносило и у домове. формат подиже целу ствар на још један виши ниво. Мислим да ако су људи навикли да гледају садржаје које испуњавају њихово видно поље на много већем нивоу, односно са информацијама које су оштрије и јасније, ако је то оно што биоскопи нуде, то је онда управо оно што можемо да очекујемо да видимо и у кући.", рекао је Куксон.

Он је учесницима овог догађаја поручио да ће гледаоци ускоро почети да увиђају да резолуција 1080p, односно да HDTV уређаји полако излазе из моде. Куксон је рекао да очекује да ће у року од 4-5 година, UltraHD телевизија бити веома популарна. "Видели смо будућност; она је овде", закључио је Куксон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво