Читај ми!

Stream TV новитет

Stream TV Networks је на овогодишњем CES-у дебитовао са својом ultra-definition television 3D технологијом под називом Ultra-D 2160p за коју нису потребне 3D наочаре. Компанија је представила Ultra-D 2160p екране величине 31,5 и 60 инча намењених тржишту.

Поред наведеног, компанија је представила и Ultra-D 2160p SeeCube сет-топ-бокс који у реалном времену конвертује садржај из 2D у 3D, за чије гледање такође нису потребне 3D наочаре. Конвертовани садржај има резолуцију 2160p.

Stream TV Networks је у августу прошле године на IFA сајму у Берлину први објавио да је развио алгоритам који пружа могућност повећања резолуције садржаја на ниво од 1080p до 2160p.

Ultra-D 2160p технологија користи диспаритет између слика, што омогућава резолуцију која је већа од резолуције извора садржаја. Крајњи резултат је гледање садржаја без 3D наочара, без ограничења углова видљивости, извртања или других ограничења коришћењем Ultra-D 2160p 4К екрана. Потрошачи могу да користе било коју врсту изворног садржаја и претворају га у садржај који је прилагођен за гледање без 3D наочара, саопштила је компанија, укључујући кабловске, сателитске, Blu-ray, Xbox, iTunes, Apple TV, Google TV, YouTube, Netflix и друге изворе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара