Читај ми!

СББ услуга дигиталне телевизије у целој Србији

Компанија СББ саопштила је да ће услугу дигиталне телевизије D3 у наредном периоду проширити на подручје градова Ужица, Ваљева и Шапца, па ће корисници овог кабловског оператера осим бољег квалитета слике и тона на располагању имати више од 140 телевизијских канала. Очекује се да ће се ова услуга ускоро проширити и на остале градове Србије.

За дигитализацију СББ кабловске телевизије потребан је D3 пријемник. Реч је о малом уређају (декодеру) који се користи за пријем дигиталног сигнала и који омогућава да слика свих канала буде кристално јасна, а тон потпуно чист и да уз то, ако желите, гледате канале у високој HD резолуцији.

Само ако имате LCD или плазма телевизор, D3 пријемник ће бити прави партнер за њега јер ће све предности и квалитети таквог телевизора тек уз D3 доћи до изражаја. D3 пријемник ће вам омогућити да се потпуно ослободите претраживања нетачних и непотпуних ТВ водича из новина јер Д3 поседује електронски преглед програма (EPG).

Уз ЕПГ, у сваком тренутку на ТВ екрану можете видети шта ће се приказивати у наредних седам дана. Можете видети и актуелне дневне вести, временску прогнозу или прочитати дневни хороскоп. D3 вам доноси и СББ Видео зону, сервис „видео на захтев", велику збирку најактуелнијих филмова, серија, документараца и музике којој ћете приступити једним притиском на дугме и гледати их кад пожелите.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара