Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издвајамо:

У Културним круговима говоримо о изузетно посећеној изложби ,,Зоран Павловић. Пробуђено стање слике" која је отворена синоћ у Салону Музеја града Београда. Изложени радови потичу из приватног власништва породице Павловић и колекције Музеја града Београда.

Биће речи и о изложби слика у Галерији РТС-а, Саше Монтиља, једног од најугледнијих сликара млађе генерације. Изложба носи назив „Уточиште".

Преносимо и утиске са конференције за медије поводом изложбе ,,Превентивни мир" Микеланђела Пистолета, једног од најистакнутијих италијанских уметника и једног од најутицајнијих савремених уметника у Европи данас. Изложба ће бити отворена вечерас у Музеју савремене уметности.

На сцени „Јоаким Вујић" ансамбл Књажевско-српског театра у Крагујевцу вечерас ће премијерно бити изведен култни бродвејски мјузикл „Зорба". Режија мјузикла поверена је пољском редитељу Витолду Мазуркијевичу а крагујевачка публика имаће прилику да гледа двадесет извођача на сцени који ће глумом, песмом и игром дочарати страствени и трагични свет Грка Зорбе.

Емисију води Тања Живковић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара