Читај ми!

Избор из програма Радио Београда 2

У недељном избору из програма Радио Београда 2 за вас издвајамо делове из емисија: Kултурни кругови, Време музике, Дигиталне иконе, Запамтите ово име...  

Доносимо вам атмосферу са свечаности у недељи за нама поводом постављања спомен-плоче Владимиру Јевтовићу на „Зид славних" Другог програма Радио Београда. Издвајамо део ексклузивног интервјуа који је за наш програм дао Пречасни Монсињор Маркос Паван, руководилац хора Сикстинске капеле из Ватикана.

Чућете и речи добитника награде „Доситеј Обрадовић" за животно дело - професора Ђорђа Трифуновића. Сазнаћете зашто је важно да запамтите име младе примењене уметнице Ангелине Kрстић, али ћете слушати и неке од најбољих студената који ће у наредном периоду добити прилику да се изборе за место у националном тиму који ће представљати Србију на такмичењу Европске Уније у сајбер безбедности у Норвешкој.

Поред тога што издвајамо делове из прошлонедељног програма, доносимо атмосферу са „Виминацијум феста", а најавићемо и неке од емисија које ћете чути на Радио Београду 2 у наредним данима.

Емисију припрема и води Аријана Хандан.

Вечити Други

Autor:
Соња Тодоровић Шегрт, Аријана Хандан

У емисији „Вечити други“ слушаоци ће моћи да чују избор најзанимљивијих садржаја емитованих на програму Радио Београда 2 током претходне и најаву онога што ће бити на програму идуће седмице. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије