Читај ми!

Пренос седнице жирија за Студентску награду „Неда Деполо"

У петак, 17. септембра, са почетком у 13 часова на таласима Радио Београда 2 можете пратити директан пренос јавне седнице жирија за Студентску награду „Неда Деполо" која се додељује за креативни допринос радио-изразу.

За ово признање се на конкурс Радио Београда 2 могу кандидовати студентска радиофонска остварења свих жанрова настала у периоду од 1. септембра прошле до 31. августа ове године. Циљ награде је да подстиче стваралаштво младих у области радиофоније и да њихов таленат повезује са производно-креативним погонима у Радио Београду, кући која има богату традицију и међународни углед у домену радио-арта. Овим конкурсом чува се успомена на Неду Деполо, креативну личност која је знатно допринела развоју српске радиодрамске уметности.

До закључења овогодишњег конкурса пријављено је 27 студентских радиофонских остварења. Њих ће у директном преносу из Студија 6 Радио Београда уживо коментарисати и оцењивати жири који ове године ради у саставу: председница Ивана Вујић Коминац, редитељка, професорка Факултета драмских уметности и управница Народног позоришта у Београду; теоретичарка уметности и медија и професорка Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу Марија Ћирић; редитељка Александра Урошевић; као и уредници у Драмском програму Радио Београда Драган Митрић, композитор и Владимир Б. Поповић, драматург.

Водитељ и модератор програма је Ранко Стојиловић, а продуцент Нела Булић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара