Читај ми!

Хумористичка емисија

Један наш бициклиста из Шида прича како је у Мауританији видео да се робови продају на пијаци и згрозио се. Разумемо га. Тога на хуманом Западу нема! Тамо се робови купују само по интернету. И за сваког добијеш и фискални рачун и гаранцију на годину дана! 

Како незванично сазнајемо, покренута је иницијатива да се оне чувене маске из доба короне врате у градски превоз… И обавезно ставе свим путницима који су тог јутра доручковали бели лук.

Хватач змија из Владичиног Хана је из једног бунара извукао питона и запрепастио комшилук. Људи очекивали да ће из бунара да извади делове за фићу или микроталасну, кад оно – питон?!

Младић из Никшића стар 17 година постао је професионални пчелар. Има 10 кутија и пчеле све раде саме, а он је пословођа. Надамо се, с обзиром ком народу припада, да у тим кутијама нема више трутова него пчела. Не каже се тек тако да је у Црној Гори сан сваке пчеле да постане бумбар.

У Јагодини је један комшија другом запалио шталу. Како смо чули, на вест о запаљеној штали ангажовао се и Драган Марковић Палма лично! Одмах је оставио све што је радио и дотрчао на лице места. Носећи црни лук, сенф и туцану.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Алесандар Стојадиновић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара